Recomandari clienti

O recomand tuturor pentru ca este o persoana de incredere, cu multa rabdare si cunostinte foarte bune in psihologie. O apreciez foarte mult pentru ca mereu este deschisa la nou si studiaza continuu, iar asta face diferenta!


Andreea, februarie 2016

Recomand cu incredere!!


Octavian, octombrie 2015

O pot recomanda pe doamna Stancu, cu mare usurinta, deoarece sedintele cu ea sunt croite dupa nevoile mele si recomadarile primite de ea nu sunt „textele” clasice si generalizate pe care le auzi prin facultate.


Marius, septembrie 2015

Am mers cu incredere la cabinetul d-nei psiholog. Ca si persoana prezinta destul de clar trasaturile de personalitate compatibile cu domeniul in care profeseaza cum ar fi calmul,echilibrul si seninatatea, la care se adauga si empatia fata de subiectul terapiei. Am putut vorbi deschis despre mine intrucat simteam ca sunt ascultat si inteles.


Victor, septembrie 2015

In urma sedintelor facute cu Dna.Stancu , o recomand cu toata increderea si caldura, personal fiind foarte multumita de calitatea serviciilor.


Diana, februarie 2015

Dna. Stancu are abilitati si competente de care cu siguranta multe persoane ar avea beneficia prin serviciile pe care le ofera. Rabdarea, profesionalismul si dedicarea sunt atuuri ce o ajuta si ii sporesc rezultatele. Am gasit intelegere, suport, am realizat care sunt cele mai mari plusuri pe care le am si cum le pot transforma in obiective. Multumesc 🙂


Elena, noiembrie 2014

Publicitate